Strona Główna Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Co by tu zmienić
Autor Wiadomość
Jarek79 
Aktywny uczestnik forum
Jarek



Pomógł: 140 razy
Wiek: 37
Dołączył: 04 Lip 2007
Posty: 1218
Skąd: Tarnów/Kraków
  Wysłany: 22-06-15, 11:21   Co by tu zmienić

Witajcie

Proszę o propozycje zmian na naszym forum. Piszcie jakie są Wasze potrzeby, co usunąć, co dodać i co zostawić.
_________________
Pozdrawiam
Jarek
  
 
   
     
Jarek79 
Aktywny uczestnik forum
Jarek



Pomógł: 140 razy
Wiek: 37
Dołączył: 04 Lip 2007
Posty: 1218
Skąd: Tarnów/Kraków
Wysłany: 22-06-15, 14:28   

Witajcie
Trochę już odświeżyłem nasze forum. Mam nadzieję, że jest teraz bardziej przejrzyste,
_________________
Pozdrawiam
Jarek
 
   
     
simcode 
Aktywny uczestnik forum


Pomógł: 91 razy
Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 1442
Skąd: śląsk
Wysłany: 25-06-15, 19:21   

Wreszcie się udało , mam jedną sugestię proszę o powiększenie czcionki nie wszyscy na forum to młodzi z sokolim wzrokiem.
 
     
kozi966 
Aktywny uczestnik forum
inżynier elektryk


Pomógł: 98 razy
Dołączył: 28 Mar 2011
Posty: 1098
Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-06-15, 20:22   

Kolego simcode, trzymając klawisz ctrl wraz z użyciem rolki myszy można powiększyć okno przeglądarki.
Ewentualnie (przykładowo dla chrome) ustawienia przeglądarki -> Pokaż ustawienia zaawansowane... -> treści internetowe -> powiększenie strony 100% -> 150%.
_________________
Jeżeli się z czymś nie zgadzasz, przedstaw konkretne argumenty w stosunku do aktualnego tematu.
 
     
simcode 
Aktywny uczestnik forum


Pomógł: 91 razy
Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 1442
Skąd: śląsk
Wysłany: 25-06-15, 21:04   

kozi966 napisał/a:
Kolego simcode, trzymając klawisz ctrl wraz z użyciem rolki myszy można powiększyć okno przeglądarki.

Tak też robię. Jak kolega widzi na pasku mam teraz Operę bo na Chrome nie potrafię się zalogować ale to szczegół . Mnie głównie chodzi o czcionkę w ramce odpowiedzi bo ta w postach jest Ok.
 
     
Jarek79 
Aktywny uczestnik forum
Jarek



Pomógł: 140 razy
Wiek: 37
Dołączył: 04 Lip 2007
Posty: 1218
Skąd: Tarnów/Kraków
Wysłany: 25-06-15, 21:31   

Witam
Nie mam możliwości zmiany wielkości czcionki z poziomu admina. Zostają ustawienia przeglądarki i windowsa.
_________________
Pozdrawiam
Jarek
 
   
     
upin 
Aktywny uczestnik forum


Pomógł: 89 razy
Dołączył: 17 Lis 2005
Posty: 966
Skąd: Tarnów
Wysłany: 23-11-15, 15:41   

Poproszę Władzę o wygrzebanie w ustawieniach i umieszczenie przycisku "zgłoś post".
_________________
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
 
     
simcode 
Aktywny uczestnik forum


Pomógł: 91 razy
Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 1442
Skąd: śląsk
Wysłany: 23-11-15, 16:20   

upin napisał/a:
i umieszczenie przycisku "zgłoś post".

Jestem za .
 
     
Jarek79 
Aktywny uczestnik forum
Jarek



Pomógł: 140 razy
Wiek: 37
Dołączył: 04 Lip 2007
Posty: 1218
Skąd: Tarnów/Kraków
Wysłany: 25-11-15, 09:53   

upin napisał/a:
Poproszę Władzę o wygrzebanie w ustawieniach i umieszczenie przycisku "zgłoś post".

Zrobione. W prawym górnym rogu każdego postu ikonka z wykrzyknikiem daje możliwość zgłoszenia postu do admina i moda.
Od razu informuję, że użytkownicy nadużywający zgłaszania postów zostaną pozbawieni takowej możliwości. Proszę pamiętać, że każdy się może wypowiedzieć więc proszę nie zgłaszać niskiej zawartości merytorycznej posta. Nie mniej pomoc w budowaniu treści forum zawsze mile widziana.
_________________
Pozdrawiam
Jarek
 
   
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group